Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Preîncălziți cuptorul la 180 °C și puneți hârtie de copt într-o tavă. Pentru aluat, puneți făina, migdalele, zahărul, sarea, zahărul vanilat, untul și oul într-un bol, amestecați și frământați. Adăugați ciocolata amăruie de menaj, frământați aluatul cu mâinile și lăsați-l să se răcească. Formați un rulou din aluatul răcit, tăiați bucăți mici și modelați semiluni. Puneți semilunile în tavă și coaceți-le în cuptorul preîncălzit, cca 12 minute, pe șina din mijloc, apoi lăsați-le să se răcească.
Pentru glazură, topiți untul și ciocolata amăruie pe baie de abur. Scufundați semilunile pe jumătate în glazura cu ciocolată și, cu ajutorul unei lingurițe, presărați ciocolată albă pe deasupra. Lăsați-le să se răcească.
Distribuie