Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru cca 80 bucăți:
Pentru umplutură:
Pentru însiropat:
Frământați toate ingredientele într-un robot de bucătărie, folosind cârligul pentru aluat. Alternativ, amestecați făina cu praful de copt pe un blat de lucru și formați o adâncitură în mijloc. Tăiați untul în bucăți mici și adăugați-l în adâncitură. Frământați manual făina și untul. Apoi răsfirați amestecul pe blatul de lucru (pentru a putea prelucra mai bine aluatul), adăugați ouăle, zahărul, frișca, condimentele pentru turtă dulce și scorțișoara și frământați aluatul. Preîncălziți cuptorul la 200 °C, folosind funcția de coacere în partea de sus și de jos.
Împărțiți aluatul în jumătate. Întindeți o jumătate pe blatul de lucru tapetat cu făină și puneți-l apoi în tava în care ați pus o foaie de copt. Ungeți cu gem. Întindeți și a doua bucată de aluat și puneți-o deasupra. Coaceți cca 25 minute. Lăsați să se răcească.
Tăiați prăjitura în bucăți mici, folosind un cuțit pentru pâine. Lăsați glazura de cacao să se topească conform instrucțiunilor de pe ambalaj, scufundați bucățile de prăjitură pe jumătate în glazură și așezați-le pe o foaie de copt. Lăsați-le să se usuce puțin și dacă doriți, decorați-le cu pudră de afine.
Lăsați-le să se răcească și păstrați-le într-o cutie pentru prăjituri, închisă ermetic.
Distribuie