Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aluat
În plus
Amestecați făina cu nucile, pudra de cacao, zahărul pudră și zahărul vanilat. Adăugați untul tăiat cubulețe și oul.
Frământați un aluat omogen. Înveliți-l în folie alimentară și lăsați-l să stea la rece cel puțin 1 oră. Preîncălziți cuptorul cu funcția de coacere în partea de sus și de jos.
Formați bile mici din aluat, așezați-le în tava în care ați pus foaie de copt și presărați fistic peste 1/3 din biscuiți și alune de pădure peste 1/3 din cantitate. Decorați treimea rămasă, la final.
Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit, pe șina din mijloc, la 180°C (ventilație), aprox. 18 minute (în funcție de dimensiunea bilelor). Lăsați biscuiții să se răcească și presărați pudră de aur comestibilă peste cei nedecorați.
Distribuie