Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Se presară fulgii de nucă de cocos pe o tavă de copt, se prăjesc în cuptor la 150°C timp de 5 minute, până se rumenesc ușor, se scot din tava de copt, se dau deoparte.
Se amestecă bine laptele de cocos și oul. Se cerne făina de grâu într-un bol, se adaugă făina de orez, fulgii de nucă de cocos rumenită și zahărul brut din trestie de zahăr și se amestecă cu amestecul de lapte de nucă de cocos și ou până la omogenizare. Se încălzește untul sau uleiul de cocos într-o tigaie, se coc turtele de aluat până devin galben-aurii, se păstrează la cald.
Se decojesc bananele, se taie în felii subțiri, se aruncă în puțin unt încălzit sau ulei de cocos și se gătesc la foc mediu până se rumenesc ușor. Se presară cu zahăr brun din trestie de zahăr și se amestecă bananele până când zahărul se dizolvă (se caramelizează). Se stinge cu sucul de lămâie verde.
Se așază turtele de aluat pe farfurii, se aranjează bananele pe o jumătate, se pliază peste cealaltă jumătate, se ornează cu coajă de lămâie verde și se presară 1 lingură de nucă de cocos rasă sau chipsuri din nucă de cocos.
Distribuie