Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru 4 vafe cu bule
Pentru umplutură
Pentru aluat
Adițional
Pentru umplutură, laptele de cocos, mascarpone, praful de fixare pentru frișcă și zahărul pudră se amestecă până obține o consistență cremoasă, iar apoi amestecul se bate spumă tare. Se adaugă manual fulgii de cocos și se amestecă.
Ananasul se strecură. Bucățile de fructe se adaugă într-o tigaia cu cele 40 g de zahăr, și se rumenesc la foc mediu timp de cca. 7-10 minute.
Pentru vafe, se amestecă făina, praful de copt, zahărul, vanilia și sarea cu ajutorul unui tel.
Ouăle se bat spumă timp de 3-4 minute, iar apoi se amestecă la ingredientele uscate împreună cu untul și laptele.
Aparatul pentru gofrat se preîncălzește, iar aluatul se coace în doze timp de cca. 2-3 minute, până se rumenesc. Vafele se înfășură cu grijă, și se plasează într-un vas micuț, de exemplu un pahar pentru apă. Se umple cu puțină cremă de cocos și se decorează cu bucăți de ananas copt.
Sunt cele mai delicioase când sunt proaspete.
Distribuie