Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
Se frământă toate ingredientele pentru aluat și se lasă să se răcească în frigider timp de 1 oră. Se pun deoparte 2 linguri de aluat, se așază restul aluatului în forma de copt și se pune la dospit.
Pentru umplutură, încălziți împreună zmeura și gemul de zmeură. Se amestecă cu sucul de lămâie. Adăugați pulpa de vanilie și zahărul vanilat și fierbeți scurt.
Se acoperă baza de aluat cu amestecul de zmeură. Se prăjesc puțin alunele și se împrăștie peste umplutură cu restul de aluat fărâmițat. Se coace în cuptorul preîncălzit la 175° C timp de 60 de minute. Se lasă tarta să se odihnească timp de aprox. 2 ore după coacere. Se servește presărată cu un praf de zahăr.
Distribuie