Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingrediente pentru aluat:
Pentru decorare:
Se separă ouăle. Se bate untul și 2/3 din zahărul brun din trestie de zahăr până când devine spumos. Se adaugă gălbenușurile de ou foarte încet, puțin câte puțin. Se încorporează romul, iaurtul, sucul și coaja de portocală și de lămâie și fulgii fini de nucă de cocos.
Se bat albușurile cu restul de zahăr brun din trestie de zahăr până devin spumă și se amestecă cu grijă în amestecul cu unt.
Se cerne făina cu praful de copt și se încorporează în aluat. Se toarnă în forma de tort, se netezește și se coace în cuptorul preîncălzit la 150 °C timp de aproximativ 40 de minute.
Se unge prăjitura răcită cu gem, se acoperă cu felii de portocale și se ornează cu fulgii de nucă de cocos.
Distribuie