Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Blat:
Pentru crema Mascarpone:
Pentru blat, amestecă untul, zahărul pudră, zahărul vanilat, coaja de lămâie și sarea până când amestecul devine unul pufos. Adaugă treptat ouăle și apoi amestecă făina cu praful de copt. Umple două forme de tort (cu diametrul de 15 cm) și lasă produsul la copt la 160 ° C timp de aproximativ 45 de minute.
Apoi lasă amestecul să se răcească și taie din tort un blat de 1-2 cm grosime. Pentru crema de mascarpone, amestecă toate ingredientele în robotul de bucătărie. Pe primul strat de blat pune murele și acoperă-l din nou cu cremă. Pune etajul următor pe acesta și continuă așa.
Întinde crema pe blatul de sus și decorează cu mure.
Distribuie