Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aluat:
Pentru crema mascarpone:
În plus:
Ungeți forma de tort cu unt moale și tapetați-o cu făină. Cerneți făina, tocați mărunt fructele uscate și adăugați-le la făină, împreună cu alunele de pădure, apoi amestecați. Frecați spumă untul foarte moale, cu zahărul pudră, sarea, zahărul vanilat și coaja de lămâie. Adăugați treptat gălbenușurile. Bateți albușurile bine și adăugați zahărul cristal. Bateți până când albușurile se transformă într-o masă cremoasă și încorporați 1/3 în amestec. Adăugați romul. Apoi încorporați cantitatea de 2/3 rămasă din albușuri.
Puneți compoziția în formă și coaceți la 160 °C, cca 70 - 80 minute. Lăsați să se răcească. Pentru cremă, amestecați ingredientele și omogenizați. Pregătiți aluatul fraged și decupați pomi de Crăciun și căprioare.
Coaceți-le cca 12 minute la 180 °C. Scoateți tortul din formă și întindeți crema de jur-împrejur. Decorați pomii de Crăciun și căprioarele cu glazură albă și decorați tortul.
Distribuie