Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru blat
Pentru umplutură
Pentru blat, frământați ingredientele reci până obțineți un aluat neted și lăsați-l să se odihnească în frigider timp de o oră. Întindeți aluatul și tapetați cu el o formă unsă de tartă. Înțepați aluatul de mai multe ori folosind o furculiță și coaceți la 200 °C timp de aproximativ 10 minute.
Pentru umplutură, amestecați untul și zahărul din trestie într-un robot de bucătărie. Adăugați treptat ouăle și cacaua. Topiți ciocolata la bain-marie și încorporați amestecul cu frișca. Turnați peste baza precoaptă și coaceți la 160 °C timp de 45 de minute până când se întărește amestecul de ciocolată.
Bateți frișca cu zahărul pudră până obțineți o consistență cremoasă, întindeți-o pe tarta răcită și presărați-o cu fulgi de ciocolată.
Distribuie