Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru blat (tavă cu diametrul de 31 cm)
Pentru compoziție
Pentru ornat
Într-un robot de bucătărie, amestecați cu cârligul de frământare făina de migdale, fulgii de cocos și sarea până la omogenizare. Menținând aparatul în funcțiune, adăugați treptat zahărul, uleiul de cocos și apa rece, până se formează aluatul.
Întindeți aluatul în tavă cât mai uniform, presându-l ușor, apoi lăsați-l să se odihnească la frigider. Între timp, pregătiți compoziția: Pe un foc mic spre mediu, aduceți la fierbere laptele de cocos, ciocolata alba și vanilia, amestecând continuu. Adăugați agar-agarul și lăsați totul să fiarbă încă 2 minute, continuând să amestecați.
Turnați compoziția peste blatul care a stat la răcorit. Lăsați tarta să se închege la frigider cel puțin 3 ore.
Ornați cu generozitate cu fructul pasiunii, flori comestibile și bucățele de cocos. Serviți.
Distribuie