Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Amestecați făina, migdalele, untul mărunțit, zahărul pudră, sarea, coaja de lămâie verde și laptele, apoi frământați aluatul pe un blat de lucru. La final, înveliți aluatul în folie alimentară și lăsați-l să stea la rece timp de 3 ore.
Întindeți aluatul la grosimea de 4 mm, folosind un blat de lucru tapetat cu puțină făină și decupați steluțe. Așezați-le pe o foaie de copt și coaceți-le în cuptorul preîncălzit, la 180 °C, aproximativ 10 minute, apoi lăsați-le să se răcească.
Pentru glazură, amestecați zeama de lămâie cu zahărul pudră, formând un amestec omogen. Scufundați steluțele în glazură sau presărați glazura pe deasupra și lăsați-le să se usuce.
Distribuie