Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru 10 brăduți, cu 4 steluțe
În plus
Topiți ciocolata pe baie de abur. Separați ouăle. Bateți albușurile spumă. Amestecați untul moale, cu zahărul brun și gălbenușurile, până când compoziția devine cremoasă. Încorporați ciocolata topită și caldă în amestecul cu unt, zahăr și gălbenușuri. Încorporați treptat făina în albușul bătut.
Preîncălziți cuptorul la 180°, cu funcția de coacere în partea de sus și de jos. Turnați amestecul într-o tavă în care ați pus hârtie de copt și coaceți cca 20 minute. Faceți un test cu scobitoarea.
Lăsați să se răcească, decupați steluțele pe rând, puneți glazură de zahăr pe margine (pentru aceasta, amestecați 250 g de zahăr pudră cu cca 4 linguri de apă) și decorați cu perle de zahăr. Lăsați glazura să se usuce și așezați stelele unele peste altele.
SFAT: Puteți folosi aluatul rămas pentru Cake Pops.
Distribuie