Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Se spală lămâile organice în apă fierbinte, se usucă și se curăță de coajă cu ajutorul unui decojitor. Aveți grijă să nu apăsați prea tare pe decojitor, astfel încât să se desprindă doar stratul galben superior. Se taie lămâile organice în două și se storc de suc. Se măsoară 500 ml de suc de lămâie.
Se toarnă sucul de lămâie proaspăt stors împreună cu 500 ml de apă într-o oală, împreună cu coaja de lămâie. Se spală ghimbirul, se decojește cu un decojitor și se taie în felii. Se adaugă feliile de ghimbir la celelalte ingrediente din oală.
Se adaugă Zahărul de sirop pentru flori de soc și ierburi aromatice și se amestecă bine. Se aduc toate ingredientele la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă, apoi se lasă la fiert timp de 5 minute. Siropul de ghimbir și lămâie se strecoară printr-o sită deasă și se toarnă imediat în sticlele pregătite, curate și închise ermetic.
Sfat: dacă nu vă place ghimbirul, puteți renunța pur și simplu la el și puteți prepara acest sirop fără ghimbir.
Distribuie