Sangria exotică de vară

Ingrediente

  • ½ ananas
  • 4 linguri de Mărgăritar Zahăr Sugars of the World Brun
  • 500 ml apă minerală
  • 1 l de vin rosé sau alb
  • 1,5 l Prosecco Rosé
  • 100 ml rom alb
  • sucul de la o lămâie organică
  • 1 portocală
  • 2 lămâi
  • 2 kiwi
  • câteva ciorchine de coacăze
  • cuburi de gheață din belșug

Gătit

Se decojește și se taie în bucăți mari aproximativ jumătate din ananas. Se toarnă într-o carafă sau într-un pahar de punci împreună cu zahărul brut din trestie de zahăr. Se adaugă restul fructelor, vinul și Prosecco Rosé, precum și sucul de lămâie și se lasă la rece. Înainte de servire, se umple cu multă gheață, se completează cu apă minerală și se servește cu gheață.

Sfat: Dacă se dorește, se pot face piure bucățile de ananas cu zahărul și se pot amesteca cu vinul și Prosecco.

Sangria exotică de vară poate fi servită și într-un ananas scobit. Totuși, se verifică dacă ananasul este „dens" și se pune pe o tavă dacă este necesar.

Vedeți mai multe rețete