Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Se decojește și se taie în bucăți mari aproximativ jumătate din ananas. Se toarnă într-o carafă sau într-un pahar de punci împreună cu zahărul brut din trestie de zahăr. Se adaugă restul fructelor, vinul și Prosecco Rosé, precum și sucul de lămâie și se lasă la rece. Înainte de servire, se umple cu multă gheață, se completează cu apă minerală și se servește cu gheață.
Sfat: Dacă se dorește, se pot face piure bucățile de ananas cu zahărul și se pot amesteca cu vinul și Prosecco.
Sangria exotică de vară poate fi servită și într-un ananas scobit. Totuși, se verifică dacă ananasul este „dens" și se pune pe o tavă dacă este necesar.
Distribuie