Rulouri cu brânză

Ingrediente

  • 200g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 80g Mărgăritar Zahăr Fin
  • 3 linguri de griș
  • coaja rasă și zeama storsă de la jumătate de lămâie
  • 50g afine uscate
  • 1 pachet de foietaj
  • 1 gălbenuș de ou
  • Forme de silicon pentru brioșe

Gătit

Amestecă brânza de vaci cu oul, zahărul, grișul, coaja de lămâie, zeama de lămâie și afinele uscate. Întinde foietajul, pune amestecul de brânză pe o jumătate, apoi pliază cealaltă jumătate de foietaj peste el. Taie benzi de grosimea de 5 cm în diagonală și rulează-le. Așează bucățile în formele de silicon, unge rulourile cu gălbenuș și coace-le la 180 de grade timp de aproximativ 20-25 de minute.

 

Vedeți mai multe rețete