Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aluat, frământă ingredientele reci într-un aluat neted și lasă-l să se răcească în frigider timp de o oră. Întinde aluatul, taie iepurașii de Paști și lasă formele la copt la 200 ° C timp de aproximativ 10 minute.
Pentru glazura cu albuș de ou, amestecă încet ingredientele în robotul de bucătărie, apoi continuă să amesteci până se întărește, folosind aparatul la viteză medie. Apoi utilizează o paletă pentru a aduce glazura pulverizată la consistența dorită (consistență moale, dar nu lichidă).
Desenează conturul formei. Amestecă restul de glazură pulverizată la o consistență ușor lichidă, umple un săculeț de ornat prăjituri și completează contururile. Lasă-le să se usuce peste noapte și eventual decorează în continuare prăjiturile.
Distribuie