Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru o tavă de cca 47 x 39 cm
Pentru glazura de ciocolată:
Pentru presărat:
Separați ouăle și bateți albușurile până când spuma se întărește. Frecați spumă untul cu zahărul și gălbenușurile. Încorporați făina, praful de copt și pudra de cacao, apoi adăugați cu grijă albușurile bătute.
Coaceți amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, la 180 °C, cu funcția de ventilație, timp de aproximativ 20 minute. Pentru glazura de ciocolată, lăsați untul de cocos și ciocolata mărunțită să se topească, într-un vas, la foc mediu. Adăugați zahărul pudră bio, romul și laptele și amestecați bine.
Tăiați prăjitura răcită în bucăți mici. Folosind o furculiță, scufundați cuburile de prăjitură prin ciocolata lichidă, scoateți-le, lăsați-le să se scurgă bine și apoi tăvăliți-le prin fulgii de cocos.
Valabilitate (într-o cutie bine închisă) cca 3 săptămâni.
Distribuie