Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru 1/2 tavă de copt
Topiți lent untul și cuvertura de ciocolată într-un bol pentru amestecare de inox, pe baie de aburi, după care lăsați să se răcească ușor.
Bateți cu mixerul ouăle, zahărul brun și coaja de lămâie timp de ca. 7 minute, până când amestecul devine spumos. Adăugați apoi compoziția din unt și cuvertură și amestecați bine. Amestecați făina de porumb cu alunele de pădure rase și adăugați-le în compoziție, amestecând. Întindeți compoziția într-un strat cu grosimea de 2 cm, într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
În cuptorul preîncălzit, coaceți timp de ca. 25 de minute la temperatura de 180 °C încălzire superioară și inferioară. Lăsați să se răcească.
Întoarceți prăjitura pe o hârtie de copt, ungeți-o într-un strat abundent cu gem de coacăze cald, tăiați-o bucăți și presărați alunele de pădure tocate deasupra.
Distribuie