Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Foaie 20*30cm
12/14 porții
Aluat:
Cremă:
Cuburi de morcov:
Se pun morcovii rași grosier într-un castron, se adaugă uleiul și ouăle, zahărul, condimentele, coaja și sarea și se amestecă bine cu o spatulă. Se adaugă apoi ambele tipuri de făină, praful de copt și bicarbonatul de sodiu și se amestecă bine cu o spatulă până când amestecul nu mai are cocoloașe. Se toarnă într-o tavă de copt unsă și tapetată cu ulei și făină și se întinde uniform. Apoi se coace foarte încet la 160°C timp de aproximativ 25 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centru iese uscată. Se lasă să se răcească pe un grătar de sârmă.
Pentru umplutură, se amestecă brânza, zahărul și sucul de portocale și se bate bine cu un tel. Apoi se toarnă treptat untul topit și răcit. Bateți până când obțineți o cremă netedă și pufoasă. Întindeți-o imediat pe suprafața blatului răcit.
Pentru cuburi se taie morcovii în dimensiuni mici de 1*1*1 cm, se pun într-o cratiță, se adaugă sucul de portocale, vanilia și zahărul și se fierb la foc foarte mic până când siropul se îngroașă. Lăsați amestecul să se răcească și apoi decorați cu el suprafața prăjiturii.
Distribuie