Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru o tavă mare, de cca 47 x 39 cm
Pentru glazură:
Separați ouăle. Bateți albușurile spumă, până când se întăresc. Amestecați untul foarte moale cu zahărul și zahărul vanilat, apoi adăugați gălbenușurile, pe rând. Topiți ciocolata cu grijă. Apoi, adăugați ciocolata lichidă, nucile și făina amestecată cu praf de copt și amestecați bine. Apoi încorporați albușurile bătute. Întindeți compoziția într-o tavă în care ați pus hârtie de copt și coaceți la cca 170 °C, timp de 30-35 minute. Dați în clocot 75 ml de apă și preparați un ceai din cele 2 pliculețe, lăsându-l cca 15 minute. Scoateți apoi pliculețele.
Pentru glazura cu rom, amestecați romul cu ceai. Adăugați ceai doar într-o cantitate din care să rezulte o compoziție lichidă, dar groasă. Întindeți glazura peste prăjitura caldă și lăsați să se răcească. Tăiați cuburi mici.
Valabilitate (într-o cutie bine închisă: Cca. 2-3 săptămâni
Distribuie