Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Crema de busuioc
Pentru prăjitura cu turtă dulce, dați pe răzătoare sfecla roșie și lăsați-o să se scurgă pe un șervet de hârtie. Topiți untul într-un vas și lăsați-l pe foc până când începe să devină ușor maro. Într-un bol, amestecați apoi toate celelalte ingrediente, folosind un tel. Întindeți aluatul pe o jumătate din tavă, cu grosimea de 4 mm și coaceți 15-20 minute, pe șina din mijloc a cuptorului, la 180 °C. Lăsați să se răcească și tăiați bucăți de 10 x 3 cm. Fierbeți mini-sfecla roșie până când se înmoaie, curățați-o de coajă, tăiați-o sferturi și dați-o în clocot împreună cu sucul de sfeclă roșie și zahărul pudră. Legați amestecul cu amidonul de porumb.
Pentru crema de busuioc, dați în clocot frișca cu coaja de lămâie și busuiocul, apoi lăsați amestecul să se odihnească 10 minute. Mai dați o dată în clocot și strecurați amestecul într-o sită, peste ciocolata de menaj, lăsați să stea 10 minute, apoi pasați cu mixerul vertical. Lăsați compoziția să stea la rece peste noapte. Bateți amestecul (așa cum ați proceda cu frișca). Umpleți un poș cu compoziție, ornați prăjitura cu turtă dulce, apoi decorați cu fistic și sfeclă roșie.
Distribuie