Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru 4 porții
Prăjitură cu mandarine
Prăjitură cu cremă de turtă dulce
Pentru prăjitura cu mandarine, bateți spumă oul cu sarea și zahărul cristal. Amestecați fisticul cu făina și praful de copt. Turnați treptat uleiul de floarea-soarelui în compoziția cu ouă, adăugați mascarpone și încorporați-l în amestec. Turnați compoziția cu grosimea de 1 cm, într-o tavă în care ați pus hârtie de copt. Coaceți în cuptorul preîncălzit cca 20 minute. Lăsați să se răcească. Decupați rondele de 3 cm folosind o formă și însiropați-le cu sucul de mandarine.
Pentru cremă, tocați grosier nuga și ciocolata amăruie și lăsați-le să se topească pe jumătate, într-un bol, pe baie de abur, la foc mic. Dați în clocot frișca, cu apa și condimentele pentru turtă dulce și turnați amestecul peste ciocolata ușor topită. Lăsați să stea 2 minute. Amestecați bine cu mixerul vertical și lăsați compoziția la rece cca 1 oră. Amestecați apoi până când consistența devine foarte cremoasă. Puneți crema pe farfurii și serviți cu prăjitura cu mandarine, felii de mango și alune de pădure caramelizate.
Distribuie