Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade cu căldură în partea superioară și inferioară. Se spală fructele de pădure și se scurg bine. Se ung două forme de ceramică (10 cm Ø) sau o formă de ceramică (20 cm Ø) și se așează în ele fructele de pădure.
Se taie untul în bucăți mici. Se amestecă zahărul brun cu zahărul vanilat, sarea, coaja de lămâie și făina. Se adaugă bucățile de unt. Fărâmițați rapid ingredientele cu degetele și întindeți coca peste fructe.
Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute și lăsați-l să se răcească puțin. Se presară cu zahăr pudră.
Sfat: În grădină, de obicei, fructele de pădure nu se coc toate în același timp. Prin urmare, fructele coapte pot fi combinate în mod ideal cum ar fi caise, cireșe, prune etc.
Distribuie