Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru o tavă cu marginile înalte (30 x 40 cm)
Pentru aluat și firimituri:
Pentru crema de brânză:
Pe partea superioară:
Caisele se spală, se strecură bine de apă, se tai în două și se scot sâmburii.
Pentru prepararea firimiturilor, untul se topește la foc mic. Făina, zahărul, cacao și untul topit se adaugă într-un vas și se amestecă bine cu o lingură din lemn. Se adaugă ciocolata.
Se preîncălzește cuptorul la 180 °C, cu recircularea aerului.
Două treimi din firimituri se toarnă pe o tavă unsă cu unt, și se apasă jos ferm (trebuie să fie apăsate puternic, sau - dacă doriți - se poate coace aluatul timp de 5 minute, pentru ca baza să fie puțin mai crocantă).
Pentru crema de brânză, ouăle, zahărul și un drob de sare se amestecă timp de cca. 10 minute până se obține un amestec foarte cremos. Se adaugă brânza, mascarpone și praful de budincă. În final, se adaugă cu grijă sucul de portocale.
Amestecul de brânză se pune pe baza cu firimituri (coaptă în prealabil), iar apoi se adaugă uniform caisele. Restul firimiturilor se răspândesc uniform pese caise. Se coace totul pe grila din mijloc a cuptorului timp de cca. 50-55 minute.
Distribuie