Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru ornat:
La foc mare, se aduce la fierbere ovăzul, laptele de cocos și apa. Adăugați zahărul, amestecați și lăsați să fiarbă la foc mic 15 minute, până se înmoaie ovăzul.
Între timp, se îndepărtează cu un cuțit capetele portocalei. Se taie coaja rămasă și se feliază miezul.
Se taie fructul de mango transversal, pe lângă sâmbure. Decojiți fructul (puteți tăia mai întâi pulpa în cubulețe). Procedați la fel și cu cealaltă jumătate. Scoateți pulpa rămasă de pe miez.
Se decojește banana și se taie felii.
Împărțiți ovăzul în două boluri și puneți fructele deasupra. Presărați zahăr și fulgi de cocos, ornați cu unt de arahide și nuci.
Distribuie