Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Cerne făina într-un bol, adaugă sarea, zahărul și untul moale. Fărâmă drojdia în laptele călduț și amestecă cu făina. Framântă aluatul, acoperă-l și lasă-l să crească la loc călduros.
După ce a crescut, presară făină pe o suprafață de lucru și împarte aluatul în dreptunghiuri cu grosimea de 0,5 cm. Unge-le cu gem de prune și presară jumătate din alunele peste aluat. Îndoaie cealaltă jumătate a aluatului peste umplutură și presează marginile împreună.
Taie fâșii de aluat, rulează-le sub forma de melci și așază-le pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Unge rulourile cu gălbenuș, presară zahăr pudră și coace-le la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute. Presară zahăr cristal înainte de servire.
Distribuie