Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru 9-10 pâinici:
Pentru glazură:
Preîncălziți cuptorul la 175 °C, cu funcția de convecție. Tapetați două tăvi cu hârtie de copt. Bateți ouăle cu zahărul în robotul de bucătărie, până când amestecul devine pufos. Adăugați untul și laptele și bateți din nou. Amestecați făina cu praful de copt și cu condimentele și adăugați-le peste compoziția de unt și zahăr.
Presărați puțină făină pe o suprafață de lucru, întindeți aluatul cu o grosime de aproximativ un centimetru și decupați pâinicile. Așezați pâinicile pe cele două tăvi de copt și ungeți-le cu gălbenuș de ou bătut. În cuptorul preîncălzit, coaceți timp de ca. 25 de minute, la o temperatură de 175 °C, cu funcția de convecție, până capătă o culoare aurie.
Pentru glazură, amestecați până la omogenizare zahărul pudră cu laptele și cu un vârf de scorțișoară (după gust), și folosiți amestecul pentru a stropi pâinicile lăsate la răcit. Tăiați pâinicile în două pe orizontală și ungeți-le cu gem. Foarte potrivit pentru această rețetă este gemul de prune cu rom.
Distribuie