Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru decorare:
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția făinii, a prafului de copt, a nucilor și a ciocolatei, în vasul de mixare a unui robot de bucătărie și se pasează bine. (Alternativ, se zdrobesc bananele cu o furculiță, se toacă mărunt curmalele și se amestecă toate ingredientele, cu excepția făinii, cu un mixer)
Se toarnă amestecul într-un bol și se amestecă cu făina și praful de copt. Se toacă grosier nucile și ciocolata și se amestecă în aluat. Se taie banana în bucăți mici și se încorporează în aluat. Se preîncălzește cuptorul la 180 °C cu aer cald.
Se toarnă amestecul într-o formă de pâine unsă și tapetată cu făină. Se taie banana în felii și se distribuie pe aluat. Se presară zahăr cristal fin peste feliile de banane. Astfel se obțin banane ușor caramelizate pe pâinea cu banane. Se coace timp de aprox. 45 de minute (se testează cu bețișoare!).
Sfat: Dacă ingredientele se pun într-un mixer, se pot folosi și semințe de in nemăcinate
Distribuie