Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Bateți ouăle, zahărul fin și zahărul brun până devin o masă spumoasă. Topiți untul și ciocolata la bain-marie (40 °C) și adăugați uleiul de alune. Încorporați amestecul de ciocolată în amestecul de ouă și zahăr. Încorporați făina, cacaua și alunele. Întindeți amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, cu dimensiunea de aproximativ 30 x 20 cm. Apoi presărați cu semințe de susan și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 30 de minute. Lăsați la răcit, ungeți cu gem de caise fierbinte și tăiați în bucăți.
Sfat:
Ciocolata nu trebuie topită niciodată în apă clocotită, altfel se va arde și aroma se modifică.
Distribuie