Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aproximativ 24 de bucăți
Clasicele negrese primesc o întorsătură inedită adăugând în compoziție avocado, pentru o textură fragedă și fină.
Fărâmițează ciocolata în bucăți și pune-o la topit peste un pat de apă.
Taie fructele de avocado în jumătate, scoate sâmburele și scoate interiorul cu o lingură.
Toarnă ouăle într-un castron, adaugă zahărul brun Mărgăritar Mauritius și amestecă totul într-un robot de bucătărie, până în momentul în care ajungi la o spumă albă și groasă.
Pasează fructele de avocado și amestecă-le cu alunele, ciocolata topită și praful de copt. Lasă la copt prăjiturile într-un cupor preîncălzit la 170 ° de grade timp de 25 de minute.
Decorează negresele cu zahărul pudră Mărgăritar și servește-le.
Distribuie