Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Smochinele se spală, se îndepărtează tulpinile și se tai în bucăți. Bucățile de smochine, vinul alb, sucul de lămâie și sucul de mere se adaugă într-un vas și se fierbe, amestecând. Se scoate de pe foc și se face piure cu ajutorul unui mixer vertical. Se lasă la răcit.
Semințele de muștar se prăjesc fără unsoare într-o tigaie antiderapantă. Două treimi din semințe se sfărâmă într-un mojar. Ardeiul chili se taie longitudinal, se îndepărtează semințele și se taie în bucăți mici. Zahărul gelifiant, bucățile de chili și muștarul Dijon se adaugă la amestecul de smochine, se fierbe amestecând, se lasă la fiert timp de 4 minute, până începe să clocotească.
În final, se adaugă semințele de muștar sfărâmate și cele întregi. Încă fierbinte, se toarnă în borcane micuțe sterilizate, care se închid etanș.
Sfaturi:
Distribuie