Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aluatul fraged:
Pentru cremă:
În plus, aveți nevoie de:
Pentru aluatul fraged, amestecați toate ingredientele, frământați și lăsați să stea la rece, timp de 1 oră. Întindeți-l apoi la grosimea de 2 mm, pe un blat de lucru tapetat cu făină și așezați-l în formele de tartă unse cu puțin unt, în prealabil. Înțepați aluatul cu o furculiță. Frământați încă o dată aluatul rămas și întindeți-l din nou la grosimea de 2 mm, apoi decupați 6 stele, folosind forma.
Pentru umplutură, tăiați mărunt fructele uscate, amestecați-le cu marmelada și apoi puneți compoziția peste aluatul fraged din forme. Așezați deasupra stelele din aluat și presărați zahărul brun.
Coaceți-le cca 15 - 20 minute la 180 °C.
Distribuie