Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aluat
Pentru umplutură
Topping:
Pentru aluat, amestecați bine toate ingredientele, frământați-le, formați o bilă, înfășurați-o într-o bucată de folie alimentară și lăsați să stea la rece, cel puțin 1 oră. Pentru umplutură, amestecați nucile, zahărul și coaja rasă de la portocala bio. Preîncălziți cuptorul la 180°, cu funcția de coacere în partea de sus și de jos.
Presărați făină pe blatul de lucru, tăiați aluatul în opt bucăți, formați bile rotunde și întindeți-le într-un strat subțire. Decupați triunghiuri. (Indicație: folosiți o rolă de tăiat pizza)
Umpleți cu compoziția din nucă și zahăr, rulați apoi din capătul mai lat către vârf și așezați croasanții pe o tavă în care ați pus hârtie de copt. Presărați zahăr brun pe deasupra. Coaceți croasanții până când se rumenesc, cca 20 minute, pe șina din mijloc.
Lăsați croasanții să se răcească și ornați cu ciocolată lichidă și zahăr caramelizat cu alune de pădure.
Distribuie