Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Crestați pe lungime păstaia de vanilie și răzuiți semințele. Puneți apa, zahărul cristal și scorțișoara într-un vas mare, lăsați amestecul să fiarbă bine, adăugați migdalele și amestecați. Fierbeți migdalele cca 8-10 minute, la foc mediu, până când lichidul se evaporă. Amestecați de mai multe ori, cu o lingură de lemn. Imediat după ce se evaporă lichidul, zahărul începe să se cristalizeze și acoperă migdalele cu o peliculă uscată.
Continuați să prăjiți migdalele, amestecând constant, până când caramelul devine din nou lichid și acoperă din nou migdalele cu un strat uniform.
Scoateți imediat migdalele prăjite pe hârtie de copt și separați-le. Atenție: Migdalele sunt foarte fierbinți! Lăsați-le să se usuce și să se răcească. Păstrați-le într-un recipient etanș.
Distribuie