Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Formă kuglof, diametru 23 cm
Topping:
Se unge forma de kuglof cu puțin unt, și se presară cu pesmet pentru ca aluatul să nu se lipească de formă.
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade, cu încălzire sus-jos.
Ouăle împreună cu zahărul se bat spumă. Se adaugă uleiul.
Făina se cerne împreună cu praful de copt, și se adaugă la amestecul de ouă spumă câte puțin alternativ cu iaurtul.
Amestecul se toarnă în formă și se coace timp de circa 45-50 minute. Se verifică cu ajutorul unui ac!
Între timp se topește untul, și se amestecă cu zahărul. În final, se adaugă la amestec crema de brânză și colorantul alimentar (după caz). Se răcește în frigider.
Învelișul cu cremă de brânză se unge peste kuglof și se decorează cu violetele.
Distribuie