Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tăiați marțipanul în bucăți mici și amestecați cu frișca pentru a obține o pastă fină. Se adaugă untul și mierea în amestecul de marțipan, apoi zahărul brun, migdalele și cuvertura de ciocolată topită. Puneți amestecul pe o bucată de hârtie de copt, așezați o a doua bucată de hârtie deasupra și întindeți amestecul într-o formă dreptunghiulară de aproximativ 2 cm grosime. Puneți amestecul în hârtie pe o tavă în frigider timp de aproximativ 10 ore, de preferință peste noapte.
Topiți glazura de ciocolată la bain marie. Tăiați amestecul fragil în bucăți la lungimea dorită și înmuiați-l în glazura de ciocolata cu o furculiță și decorați-l cu perle de zahăr.
Distribuie