Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aproximativ 50 bucăți:
Tăiați untul bucăți mici și amestecați-l repede cu zahărul pudră, oul, sarea, zahărul vanilat, coaja de lămâie, ghimbirul și cardamomul. Cerneți împreună făina, amidonul de porumb și praful de copt și încorporați-le în amestecul cu unt. Frământați compoziția într-un aluat omogen și lăsați-l să stea la rece timp de 3 ore. Frământați încă o dată aluatul și întindeți-l pe un blat de lucru tapetat cu făină, la grosimea de 2 mm. Folosiți o formă pentru a decupa inimioare și așezați-le într-o tavă în care ați pus foaie de copt. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 170 °C, cca 13 minute și lăsați să se răcească. Cu ajutorul unei spatule pentru aluat, presărați partea opusă a fursecurilor cu zahăr pudră, respectiv pudră de cacao.
Sfat: Ghimbirul emană o aromă plăcută, are un miros ușor dulceag și are gust picant. Mărește valabilitatea produsului și îi conferă căldură și forță.
Distribuie