Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru cca. 20 de bucăți
Pentru aluat
Pentru budincă
Pentru decorațiune
Se prepară budinca din ingredientele specificate, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se lasă la răcit.
Pentru aluatul cu brânză, se amestecă brânza, uleiul, laptele, zahărul și sarea cu ajutorul unui tel, până se obține un amestec omogen. Se amestecă făina și praful de copt, iar apoi se adaugă la amestecul de brânză. În primul rând se amestecă cu o lingură din lemn, iar apoi se frământă manual, până se obține un aluat fin.
Se preîncălzește cuptorul la 175 °C, cu încălzire sus-jos. Se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt.
Aluatul se separă în două, și ambele părți se întind în formă de dreptunghi.
Cu un cuțit, se tai fâșii cu lățimea de cca. 3-3,5 cm din aluat.
Budinca se toarnă într-un sac cofetar de unică folosință, se taie vârful și se aplică budinca peste fâșii. Atenție: se lasă câțiva centimetri în mijlocul fâșiilor pentru a putea apăsa frumos vârful inimii.
Afinele și zmeura se tai în bucăți mici, și se presară pe budincă.
Se rulează la cele două capete. Vârful trebuie să se formeze foarte frumos, astfel încât forma de inimă să se poată recunoaște și după coacere.
Dacă se dorește, se poate aplica mai multă budincă în mijloc.
Inimioarele se coc timp de cca. 20-25 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc. Se lasă să se răcească și se presară cu zahăr.
Observație: Inimioarele vor rămâne suculente pentru mult timp - și nici aluatul nu se va întări. Se recomandă păstrarea
într-un vas sigilat ermetic.
Distribuie