Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingrediente pentru 1 guguluf cu diametrul de 22 cm:
Descojiți merele, îndepărtați cotoarele, apoi tăiați-le felii. Marinați feliile de măr cu zeamă de lămâie și scorțișoară și acoperiți-le cu un capac. Separați gălbenușurile de ou de albușuri și bateți-le împreună cu untul, zahărul pudră și zahărul vanilat, până când amestecul devine spumos. Adăugați praful de copt și nucile, iar la final făina cernută. Bateți albușurile până obțineți o spumă fermă și încorporați-o în compoziție amestecând ușor. La final adăugați și merele marinate. Adăugați amestecul într-o formă de guguluf tapetată în prealabil cu unt și făină și dați la copt la temperatura de 175 °C, în cuptorul preîncălzit, timp de 60 de minute. Lăsați să se răcească de tot și scoateți guguluful din formă. Presărați cu zahăr pudră.
Distribuie