Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru formă:
Pentru glazură:
Într-un robot de bucătărie, frecați ouăle cu zahărul, semințele de la o păstaie de vanilie și un praf de sare, timp de câteva minute, până când se formează spumă. Încorporați încet uleiul, precum și vinul ars. Spălați portocala bio cu apă fierbinte, radeți jumătate din coajă și amestecați-o în aluat. Amestecați făina cu praful de copt, nucile măcinate, scorțișoara și condimentele pentru Spekulatius și încorporați-le în aluat.
Ungeți cu unt o formă pentru guguluf și presați pesmet înăuntru. Puneți aluatul înăuntru. Coaceți în cuptorul încins în prealabil la 180 °C, timp de aproximativ 50 de minute. Scoateți din formă și lăsați să se răcească integral.
Pentru glazură: Amestecați vinul ars sau vinul roșu & rom cu zahărul pudră și turnați amestecul peste guguluf.
Distribuie