Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
1 kg de zmeură
1 lingură de suc de lămâie bio
2 lingurițe de extract de migdale (aromă de migdale)
500 g de zahăr Mărgăritar Gelifiant Bio 2:1
50 ml amaretto
Spălați zmeura și puneți-o într-o cratiță înaltă. Se amestecă cu sucul de lămâie, extractul de migdale, zahărul Mărgăritar gelifiant Bio 2:1. Se aduce la fierbere în timp ce se amestecă și se fierbe timp de 4 minute. Faceți proba de gelificare. Se ia de pe foc și se adaugă Amaretto.
Dacă s-a format prea multă spumă la suprafață, îndepărtați-o cu grijă. Umpleți gemul în borcane sterile cât este încă fierbinte, închideți-le imediat și întoarceți-le cu susul în jos. După aproximativ 10 minute, întoarceți din nou borcanele cu capul în jos și lăsați-le să se răcească.
Sfat: Faceți propriul extract de migdale: 50 g migdale la 150 ml vodcă - tocați puțin migdalele, puneți-le într-o sticlă înaltă și turnați vodca peste ele. Se agită la fiecare 2-3 zile și se păstrează într-un loc întunecat timp de 6 luni.
Distribuie