Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Spălați rubarba, îndepărtați capetele tari și tăiați-o în bucăți mici de aproximativ 0,5 cm. Se spală zmeura și se scurge bine. Se pun bucățile de rubarbă împreună cu zmeura, zahărul vanilat Bourbon și zahărul gelifiant într-un vas și se lasă la infuzat timp de cel puțin 2 ore, acoperit.
Spălați lămâile bio și uscați-le. Radeți coaja de la o lămâie bio și adăugați-o în oală. Stoarceți lămâile și turnați sucul în oală.
Se aduc la fierbere ingredientele și se fierb timp de 4 minute. La jumătatea timpului de gătire, se pasează ingredientele cu ajutorul unui blender de mână.
Se testează gemul și se toarnă imediat gemul fierbinte în borcanele pregătite și sterilizate.
Distribuie