Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingrediente pentru cca 6 borcane a câte 250 ml
Într-un vas, dați în clocot sucul de mere împreună cu condimentele, amestecul pentru punch și ghimbirul. Strecurați sau scoateți plicul de amestec pentru punch. Curățați merele de coajă, scoateți cotorul și tăiați-le mărunt, apoi puneți-le într-un vas, cu zeama de lămâie. Fierbeți până când bucățile de măr se înmoaie. Adăugați zahărul gelifiant și apoi, lăsați amestecul să fiarbă timp de 4 minute, amestecând continuu.
Verificați dacă se încheagă. La final, amestecați romul. Luați vasul de pe aragaz și turnați imediat marmelada fierbinte în borcanele spălate în prealabil. Puneți-le imediat capacele, întoarceți-le invers și lăsați-le să stea astfel 15 minute.
Indicație: la început, consistența gemului va fi mai lichidă, dar se va închega după răcire.
Distribuie