Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Se spală căpșunele, se îndepărtează codițele și se taie în bucăți mici. Se pun într-un vas împreună cu sucul de la o lămâie bio și zahărul gelifiant. Se acoperă și se lasă la frigider timp de 3 ore, pentru a sta și infuza sucul.
Se pasează amestecul de căpșuni și de zahărcu ajutorul unui blender de mână. Se pune la foc și se fierbe timp de 4 minute, amestecând constant. Se adaugă ginul și se amestecă.
Se testează gemul prin proba de gelificars și se toarnă imediat în borcanele pregătite și sterilizate.
Sfat: Dacă nu vă plac semințele de la căpșuni, turnați piureul de căpșuni cu zahăr gelifiant printr-o sită înainte de a-l prelucra.
Distribuie