Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru sosul de căpșuni:
Câteva fructe de pădure proaspete pentru decorare
Se amestecă bine gălbenușurile cu zahărul pudră și se bat albușurile până devin spumă. Se amestecă uleiul și făina în amestecul de gălbenușuri și se încorporează albușurile. Se toarnă puțin lapte într-o tavă unsă și se toarnă amestecul.
Se coace în cuptor la 180 °C, pe raftul din mijloc, timp de aproximativ 20 de minute, până când se rumenesc. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească puțin. Apoi se formează găluștele una câte una cu o lingură.
Pentru sos, se spală căpșunile și se pasează fin cu zahărul pudră și zeama de lămâie.
Aranjați găluștele pe farfurie și serviți-le cu sosul de căpșuni.
Distribuie