Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Frământă făina de grâu, 80 g de zahăr cristal, praful de copt, sarea, untul și iaurtul până obții un aluat omogen. Înfășoară-l în hârtie de copt și lasă-l la frigider timp de 1 oră.
Între timp, preîncălzește cuptorul la 180°C cu ventilație.
Spală piersicile, scoate sâmburii și taie-le felii. Nu contează dacă au pete, taie-le doar dacă este necesar. Amestecă feliile de piersici cu amidonul de porumb.
Întinde aluatul în formă rotundă pe hârtia de copt. Așază feliile de piersici în centru și trage marginile aluatului peste ele. Presară restul de zahăr granulat și coace timp de 35-40 de minute.
Presară galeta cu zahăr pudră și e gata! Poate fi servită cu înghețată de vanilie sau frișcă.
Distribuie