Fursecuri Linzer

Ingrediente

  • 300g făină
  • 150g unt
  • 100g Mărgăritar Zahăr Pudră
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 100g gem (de exemplu gem de caise)
  • 300g ciocolată neagră

Gătit

Amestecă făina cu untul și zahărul pudră, apoi adaugă oul și aproximativ 1-2 linguri de apă până obții un aluat omogen. Înfășoară-l în folie de plastic și lasă-l la frigider timp de 1 oră. Întinde-l cu un sucitor pe o suprafață presărată cu făină, până obții o grosime de 3 mm și decupează cu ajutorul unei forme de fursecuri. Coace în cuptor la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 10 minute. Unge cu gem 2 fursecuri și lipește-le una de cealaltă. Topește ciocolata, toarnă-o într-un sac de patiserie și decorează fursecurile Linzer cu dungi.

Vedeți mai multe rețete