Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Amestecați făina cu praful de copt și pudra de cacao și apoi, faceți un aluat omogen din amestec împreună cu zahărul, zahărul vanilat, sarea, ouăle, bucățile de unt și coaja de portocală. Lăsați aluatul învelit în folie alimentară, să stea la rece 30 de minute (dar nu în frigider). Întindeți aluatul subțire pe un blat de lucru tapetat cu făină, decupați-l cu forma și așezați apoi în tava în care ați pus hârtie de copt. Coaceți în cuptor la 170 °C, timp de 10 minute. Lăsați să se răcească.
Pentru cremă, fierbeți frișca într-un vas, adăugați ciocolata ruptă în bucăți și lichiorul, apoi amestecați. Lăsați să stea la rece cel puțin 3 ore și amestecați bine crema cu un mixer, înainte de utilizare. Asamblați fursecurile cu crema la mijloc și scufundați-le pe jumătate în glazura de ciocolată.
Distribuie