Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aproximativ 28 de bucăți
Pentru aluatul cu drojdie:
Pentru umplutura de cașcaval:
Decorare:
Pentru aluat, într-o cratiță, încălziți ușor laptele și untul. Puneți făina, drojdia, zahărul de copt, smântâna și sarea într-un castron. Adăugați amestecul călduț de lapte și unt și frământați timp de cinci minute - de preferință cu cârligul de aluat al unui robot de bucătărie - pentru a forma un aluat neted. Acoperiți aluatul și lăsați-l într-un loc cald să crească timp de 30-60 de minute, până când își dublează volumul.
Separați ouăle, puneți albușurile deoparte. Pentru umplutura, se amestecă bine cașcavalul, smântâna, zahărul pudră și gălbenușurile de ou.
Spălați afinele și uscați-le.
Împărțiți aluatulîn două. Se întinde o jumătate într-un dreptunghi. Se întinde jumătate din amestecul de cașcaval deasupra și se netezește. Se întinde jumătate din afine deasupra. Înfășurați aluatul și tăiați-l cu un cuțit în felii de aproximativ 2 cm grosime.
Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt și așezați feliile pe ea, distanțându-le pentru că se vor mări puțin în timpul coacerii. Se ung feliile cu albușul de ou ușor bătut și se presară cu zahărul decor. Procedați la fel cu a doua jumătate de aluat.
Așezați tava de copt pe raftul din mijloc în cuptorul rece și setați la 190 °C căldură superioară/inferioară. Coaceți timp de aproximativ 17-20 de minute și lăsați să se răcească. Se presară cu zahăr pudră pentru a servi.
Notă: Dacă nu aveți timp să lăsați aluatul de drojdie să crească, adăugați conținutul unui pachet de praf de copt și prelucrați aluatul imediat!
Distribuie